Δευτέρα, Ιουνίου 30, 2008

Πρακτικά ΔΣ 18/06/2008

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΝΕΑΣ ΒΡΑΥΡΩΝΑΣ ΤΗΣ 18ης IOYNIOY 2008

Στη Νέα Βραυρώνα Αττικής σήμερα 18/06/2008, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 09:00 μ.μ., στην οικία του κυρίου Χειλάκη Φώτη μέλους του Δ.Σ., συνήλθαν σε συνεδρίαση τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΝΕΑΣ ΒΡΑΥΡΩΝΑΣ, προς συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:


1. Σύγκληση Έκτακτης Γενικής κατόπιν έγγραφης αιτήσεως μελών του Συλλόγου.

2. Έγκριση εγγραφής νέων μελών.

3. Εξέταση αιτήματος νέων παροχών νερού.

4. Έγκριση δαπάνης για αντικατάσταση οργάνων της παιδικής χαράς.


Παρέστησαν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή οι:


1. Μωραϊτης Παναγιώτης, Πρόεδρος Δ.Σ.

2. Ανδίκουλας Δημήτρης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ.

3. Παπαχρήστος Σπύρος, Γραμματέας Δ.Σ.

4. Νικολακόπουλος Ιωάννης, Ταμίας Δ.Σ.

5. Μαυροειδής Ηλίας, Έφορος Δ.Σ.

6. Κατσάρας Κώστας, Μέλος

7. Χειλάκης Φώτης, Μέλος


Έτσι το Διοικητικό Συμβούλιο, με νόμιμη σύνθεση και απαρτία, εισήλθε στην συζήτηση επί των παραπάνω θεμάτων.


ΘΕΜΑ 1ο


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μωραΐτης Παναγιώτης ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο ότι στις 14 Ιουνίου 2008 παρέλαβε έγγραφο αίτημα για σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, και αιτούμενα θέματα:


• Κτηματολόγιο

• Χαρακτηρισμός Οικοπέδων

• Ένταξη περιοχής με νόμιμες διαδικασίες στο σχέδιο

• Ενστάσεις προς τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο σε σχέση για τις ιδιοκτησίες των οικιστών και καταστρατήγηση του καταστατικού.


Κατόπιν ελέγχου των υπογραφών προέκυψε ότι από τους πενήντα πέντε (55) υπογράφοντες, οι είκοσι (20) είναι ταμειακώς εντάξει μέλη του Συλλόγου, οι δώδεκα (12) είναι μη ταμειακώς εντάξει μέλη του Συλλόγου και οι υπόλοιποι είκοσι τρεις (23) δεν είναι μέλη του Συλλόγου.


Σε εφαρμογή του Άρθρου 18 του Καταστατικού του Συλλόγου και επειδή οι είκοσι (20) ταμειακώς εντάξει υπογράφοντες καλύπτουν την προϋπόθεση του εν εικοστού (1/20) των ταμειακώς εντάξει μελών, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομοφώνως να συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση για το Σάββατο 28 Ιουνίου 2008 και ώρα 19:30 στο χώρο του Γηπέδου Μπάσκετ στη παραλία του Οικισμού, και με μοναδικά θέματα τα ως άνω αναφερόμενα.


ΘΕΜΑ 2ο


Κατόπιν έγγραφης αιτήσεως του προς το Δ.Σ. το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει την εγγραφή στο Σύλλογο των κάτωθι μελών:


Ζουρντός Παναγιώτης του Ευαγγέλου, σύζυγος Νικολακοπούλου Αλεξάνδρας.

Δάφφα Ιωάννα του Στέργιου, σύζυγος Μαυροειδή Ηλία.
Μαυροειδής Ιωάνης του Ηλία, σύζυγος Μαυροειδή Ευφωσύνης

ΘΕΜΑ 3ο


Ο Πρόεδρος ενημέρωσε το Δ.Σ. ότι υπάρχουν δύο αιτήσεις για νέες παροχές νερού από τους κ. κ. Δήμου Τάσο και Δάβαρη Ιωάννη. Κατόπιν διαλογικής συζήτησης και λόγω του ότι το δίκτυο ύδρευσης του οικισμού έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις επιτρεπόμενες παροχές που προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός του και λόγω της χαμηλής πίεσης στα υψηλά σημεία του οικισμού, αποφασίστηκε ομοφώνως η προσωρινή αναστολή νέων παροχών νερού μέχρι να γίνει έλεγχος από τον συνεργαζόμενο υδραυλικό σχετικά με την αντοχή του συστήματος.


ΘΕΜΑ 4ο


Ο Πρόεδρος ενημέρωσε το Δ.Σ. σχετικά με δύο προσφορές που έχει πάρει σχετικά με την αντικατάσταση των οργάνων της παιδικής χαράς με ξύλινα όργανα από τις εταιρείες Octopus (αξία 3910,69 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και μεταφορικών) και ATHLETICO – Γ. ΓΙΑΝΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε. (αξία 3641,40 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και μεταφορικών).


Εγκρίθηκε ομόφωνα η δαπάνη έως τέσσερις χιλιάδες (4000) Ευρώ για την αγορά των οργάνων τα οποία θα παραγγελθούν το συντομότερο δυνατόν κατόπιν αυτοψίας των οργάνων που προσφέρουν οι δύο εταιρείες από τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ.


Ύστερα από αυτά και επειδή δεν υπήρχε άλλο θέμα για συζήτηση ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κήρυξε τη λήξη της συνεδρίασης, προς πιστοποίηση δε των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν πρακτικό το οποίο υπογράφεται νόμιμα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. / O ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ /ΑΝΔΡΙΚΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


O ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ / O ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ / ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Ο ΕΦΟΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. / ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ / ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΧΕΙΛΑΚΗΣ ΦΩΤΗΣ